REKRUTTERING OG ONBOARDING

Vil du være sikker på at få fat i den rette kandidat i første hug? Og undgå at bruge en masse ressourcer på den forkerte profil? Sikre at profilens kompetencer lever op til organisationens strategi? Og matcher organisationskulturen? Og har du ikke selv tiden til den grundige forberedelse, det rent faktisk kræver at rekruttere og onboarde?

Så kan Ørskov Coaching hjælpe med processen – fra jobkravsanalyse og opslag over samtaler, afslag og ansættelse til onbording og fortsat udvikling.

Rekruttering – en investering i fremtiden

En vellykket rekruttering har stor betydning for virksomhedens fremtid. Hver gang en ny profil bydes velkommen, er det en investering i fremtiden. Dét stiller store krav til den HR-ansvarlige, som skal finde dén ansøger, som matcher profilen og organisationen bedst både fagligt og personligt.

Ved at gøre brug af Garudas profilværktøjer (Læs mere på Garuda.dk) professionaliserer vi processen og skaber en fælles referenceramme, som ansættelsessamtalen kan tage udgangspunkt i. Her kan de svar, profilen viser, uddybes og bruges til at finde den rette kandidat.  

Hvordan foregår det?

I Ørskov Coaching starter en rekrutteringsproces altid med en jobkravsanalyse, hvor vi afdækker hvilke kompetencer jobbet kræver, hvilken profil, der vil passe hertil og hvem denne profil med fordel kan sættes til at samarbejde med. Har I brug for hjælp til at udforme og publicere jobopslaget, give profiltilbagemeldinger, afholde samtaler, give afslag og håndtere ansættelsen, står jeg klar.

ONBOARDING

For at sikre, at ansættelsen – som allerede er en investering – bliver en succes, kan et efterfølgende onbordingforløb anbefales.

Ørskov Coaching hjælper gerne med at sikre, at din nye medarbejder føler sig velkommen fra dag et. En indsats som øger sandsynligheden for, at motivation og engagement øges, stress reduceres og fastholdelsesgraden forbedres.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Vi tager udgangspunkt i den viden, vi har fået om profilen via Garudas profilværktøjer. Det er muligt at bruge resultaterne herfra til at sammensætte et onboardingforløb. En anden mulighed er at benytte det specifikke onboardingmodul, som findes i Garudas KompetenceProfil. Her genererer profilen konkrete råd til, hvad både kandidaten og lederen skal være opmærksom på i forløbet.

Har I brug for at blive holdt i hånden i forløbet eller for helt at slippe det, kan jeg tage over og styre processen så vi sikrer, at den nye profil kommer godt på plads i jeres organisation og sikrer fortsat udvikling.

Har du brug for hjælp til rekruttering eller onboarding er du velkommen til at kontakte mig på 2074 0224.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.