Coaching Generelt

Drømmer du om noget mere? Noget andet? Er du i tvivl om, om du er det rette sted i livet – enten arbejdsmæssigt eller privat? Har du for længst lænet dig op ad ”man ved, hvad man har, men ikke hvad man får” og mangler du mod og handlekraft til at gøre noget andet?

Så kan et coachingforløb føre dig videre!

Her vil du opleve rummelighed – og plads til at se dig selv i øjnene, hvis det er det, du har brug for.

Du vil opleve, at fordomme og fordømmelse er sat ud af spil. Til gengæld møder du empati og ligeværdighed – et frirum, hvor alle tanker og følelser er tilladte.

Coachsamtalerne tager udgangspunkt i dine udfordringer, dine fremtidsdrømme, dit arbejdsliv og den organisatoriske ramme, du færdes og handler i.

Inden for den ramme er du hovedperson – og det er dig, der sætter dagsordenen for sessionerne og hvad de skal omhandle.

Om du har brug for en eller flere coachsamtaler – afhænger af situationen. Det vigtigste er, at der bliver dannet ramme for nye tanker, afklaring og skabt grobund for forandring.

Hvordan foregår det? 

Gennem struktureret, målrettet og fortrolig dialog opnår du øget selvindsigt og brugbare redskaber til at finde og udleve dit fulde potentiale. 

Du bliver bevidst om, hvad der er vigtigst i dit liv, hvor du vil hen og hvordan du kommer det. Sammen vender vi dine forhindringer og skaber en ny retning.

Et coachingforløb tilpasses altid den enkeltes individuelle behov, hvorfor antallet af sessioner afhænger heraf – men efter 3-5 sessioner vil du typisk opleve en effekt af forløbet og fået skabt et fundament til grobund for forandring.

 En session varer 60 min.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.