OM ELSEBETH

Om mig

Jeg bor lidt uden for Frederikshavn og lever et liv, som indeholder alt det der hører et menneskeliv til – af både glæder og sorger.

Jeg er uddannet inden for og har mange års erfaring med samtaler indenfor Stresscoaching, Personaleudvikling, HR og Ledelse. I mit virke som stresscoach og igennem samtaler oplever jeg, hvordan coaching kan være en afgørende faktor i forhold til trivsel, psykisk arbejdsmiljø, samarbejde, personlige udvikling og organisatorisk merværdi.

Stress er mit kerneområde

Gennem mit tidligere arbejde stødte jeg ofte på flere stressramte; men jeg blev meget overrasket, da jeg for år tilbage selv blev ramt af stress – jeg havde ikke forestillet mig, at det skulle ramme mig. Jeg valgte at søge professionel hjælp og her oplevede jeg på egen krop, hvordan systematiske samtaler virkelig hjælper.

I dag er stress et meget betydningsfuldt område for mig. At hjælpe stressramte med at blive stressfrie, er noget af det, jeg brænder mest for både fagligt og personligt.

Har du spørgsmål, er du er meget velkommen til at ringe på 20 74 02 24 eller sende en mail til elsebeth@orskovcoaching.dk

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Min filosofi: 
– Jeg arbejder ud fra en grundantagelse om, at mennesket gennem sine valg har frihed til at skabe sit eget liv. Det enkelte menneske er derfor alene ansvarlig for at skabe et liv med mening.

Min vision:
– At forstå det du forstår, og at se det du ser, og så begynde præcis dér.

Min mission:
At hjælpe mennesker, private og i virksomheder, med at blive bevidste om, hvad der er deres drivkraft – og derigennem bryde de mønstre og overbevisninger, som forhindrer dem i at leve et meningsfuldt liv.

Kerneværdier:

EmpatiAt forstå det du forstår og at se det du ser og så begynde præcis dér.

RummelighedHøjt til loftet og plads til alle.

KvalitetBred værktøjskasse til at hjælpe mennesker med at opnå større psykisk trivsel.

Mit ynglingscitat:

At mannaar det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest maa passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der. Dette er Hemmeligheden i al Hjælpekunst.

Citat: Søren Kierkegaard

Uddannelse:

 • Eksamineret Metakognitiv Terapeut, Level 1, Neokognitiv Institut v/ Linda Burlan Sørensen. Linda er uddannet hos selveste ophavsmanden til metoden Adrian Wells. Metoden ses ofte anvendt imod stress, angst, depression og lavt selvværd.
 • Certificeret Metakognitiv Stresscoach, Neokognitiv Institut v/ Linda Burlan Sørensen. Linda er uddannet hos selveste ophavsmanden til metoden Adrian Wells og den eneste i Danmark der uddanner metakognitive stresscoaches. Metoden ses ofte anvendt imod stress, angst, depression og lavt selvværd.
 • Certificeret Stresscoach, Forebyg Stress v. Bjarne Toftegaard – Konceptet er det, der er blevet udvalgt i det største danske forskningsprojekt, IBBIS, i at få stresssygemeldte borgere tilbage i arbejde. Projektet er finansieret af STAR under beskæftigelsesministeriet og udført af Region Hovedstadens Psykiatri. Se mere her: psykiatri-regionh.dk/Kvalitet-og-udvikling/udvikling/ibbis/Sider/IBBIS-forskning.aspx
 • Certificeret Advanced Stresscoach med mentaltræning med ICI Certificering fra EmpowerMind – der som eneste sted i Danmark tilbyder den internationale ICI-certificering og er kvalitetssikret af HCN
 • Diplomuddannelse i Ledelse og HR fra UCN
 • Top Guvernance, Bestyrelsesuddannelse fra Business Institute Denmark
 • Life- & Businesscoach ved Manning Inspire – den første og fortsat en af de få coachuddanneler i Danmark, der via opfattende evalueringsprocesser har fået tildelt den højeste anerkendelse (ACTP) fra ICF (International Coach Federation).
 • Certificeret superbruger i Garudas profilværkøjer – danskudviklede samtale profilværktøjer, som er Skandinaviens største.
 • Merkonom i Personaleudvikling

Kurser

 • Metakognitiv Terapi, v/ Dr. Pia Callesen
 • Sorggruppeleder, Skyggebørn v/ Jes Dige 

Erfaring

 • HR-Konsulent i kursusvirksomhed med fokus på private og offentlige SMV, Undervisning
 • Egen Stresscoach Praksis siden 2009

Kvalitet og etik

Jeg er underlagt og lever op til Databeskyttelsesforordningens regler om beskyttelse af personoplysninger.

Jeg har tavshedspligt og din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Jeg gør mig umage og vægter høj faglig kvalitet og brænder for at lære og mestre nye metoder, hvorfor jeg løbende deltager i relevante faglige kurser/uddannelser.

Jeg modtager løbende supervision/egenterapi.

Gode fagkundskaber er en selvfølgelighed i min arbejdsmetode. For mig indebærer kundskab imidlertid meget mere end det. Kundskab for mig er, at forstå det du forstår, og at se det du ser, og så begynde præcis dér.

Jeg glæder mig til at møde dig.               

HER FINDER DU MIG OGSÅ

LinkedIn
Forebygstress.dk
skyggeboern.dk
coach.dk