Coaching

Drømmer du om noget mere? Noget andet? Er du i tvivl om, om du er det rette sted i livet – enten arbejdsmæssigt eller privat? Har du for længe lænet dig op ad ”man ved, hvad man har, men ikke hvad man får” og mangler du mod og handlekraft til at gøre noget andet – så kan et coachingforløb føre dig videre.

Gennem målrettet og fortrolig dialog opnår du øget selvindsigt og brugbare redskaber til at finde og udleve dit fulde potentiale. 

Hvordan foregår det?

Jeg styrer samtalen og stiller spørgsmålene – du har svarene. En coachsamtale er ikke terapeutisk, men tager udgangspunkt i dit liv, dine udfordringer og ønsker. Jeg hjælper dig til finde dine styrker og hvordan du kan bruge dem til at nå dine mål. Du bliver bevidst om, hvad der er vigtigst i dit liv, hvor du vil hen og hvordan du kommer det. Sammen vender vi dine forhindringer og skaber en ny retning med et liv i balance.

Et coachingforløb tilpasses altid den enkeltes individuelle behov, hvorfor antallet af sessioner afhænger heraf – men efter 3-5 sessioner vil du typisk opleve en mærkbar effekt af forløbet og har fået skabt et solidt fundament til grobund for forandring.

STRESSCOACHING

Har du svært ved at holde fokus? Sover du dårligt? Kniber det med at huske? Får du kvalme, hjertebanken eller andre fysiske gener, når du tænker på de mange krav, der stilles til dig fra alle kanter?

Så er du ikke alene.

Mere end 400.000 danskere oplever hver dag symptomer på alvorlig stress. Endnu flere føler sig udbrændte på jobbet grundet stress, mere end 30.000 indlægges årligt og knap 1500 dør hvert år af psykiske arbejdsbelastninger bl.a. forsaget af stress.*

Få et liv i balance

Stress er en ubalance, som kan afhjælpes. Du skal lære at lytte til din krop. Lære at prioritere dig selv, så du rent faktisk er i stand til at være det for andre, du gerne vil. Lære at sige fra. Og ikke mindst lære at værdsætte dig selv. Tro på, at du kan gøre forskel – også for andre.

Med stresscoaching søger vi ind til kernen. Du skal ud af hovedet og ned i kroppen. Noget af det første, vi i stresscoaching sætter fokus på, er, at du skal lære at trække vejret igen. Med mindfullness og meditationsøvelser, som tilpasses dig personligt, skaber vi ro til at arbejde videre. Så du kan finde årsagen til din stress, skabe forandring og lære dig selv og dine symptomer at kende og fremadrettet har redskaberne til at bremse en negativ udvikling.

Bestil tid til stresscoaching på 2074 0224

LIFECOACHING

Får du det optimale ud af livet? Eller går du og sukker efter noget andet? Noget mere? Noget du måske ikke engang helt er klar over, hvad er?

Der hives i dig fra alle sider, kravene til dig er enorme og du glemmer måske at mærke efter, hvad du egentlig selv ønsker?

Med lifecoaching finder du ud af, hvad du vil med livet og hvordan du når derhen. Du får selvindsigt og hjælp til at finde modet frem til at handle på dine mål og gå efter dine drømme.

Lyder det interessant? Så lad os tale sammen om, hvordan coaching kan hjælpe dig videre. Ring 2074 0224  eller send en mail på XXX

BUSINESSCOACHING

Mangler du en tydelig retning i dit arbejdsliv? Måske er du allerede bevidst om, at du ønsker at skifte retning? Måske troede du, at du var det på rette hylde, men føler alligevel, at noget mangler? Måske kæmper du med at få arbejdsliv- og privatliv til at hænge sammen? Og har brug for hjælp til at finde en balance. Til et skabe et meningsfuldt liv.

Businesscoaching hjælper dig med at finde overblik og overskud i en presset hverdag. Lad os lægge en plan for, hvordan businesscoaching  kan hjælpe dig – ring 2074 0224.

*kilde: http://www.stressforeningen.dk/stress-og-statistik/